Korkunç kaza! Öğrenci servisi TIR'a çarptı!

Kayseri'de korkunç kaza! Öğrenci servisi ile tır çarpıştı. Kazada ölen ve yaralananlar var. İşte detaylar...

Korkunç kaza! Öğrenci servisi TIR'a çarptı!
11 Nisan 2017 Salı 09:10

Kayseri'de öğrenci servisi tıra çarptı. Kayseri'nin Bünyan ilçesi yakınlarında öğrenci servisinin tır'a çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre; 1 öğrenci hayatını kaybetti.11 öğrenci yaralandı.

Bünyan İlçesi Karakaya Mahallesi yakınlarında lise öğrencilerini taşıyan öğrenci servisi, yoğun sis nedeniyle hareket halindeki TIR’a çarptı. Kazada ölen ve yaralananlar oldu.

Karaya mahallesindeki öğrencileri ilçedeki çeşitli okullara getiren taşımalı ögrenci servisinin karıştığı kaza üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi gönderildi.

Yapılan ilk tespitte 1 öğrencinin öldüğü 11 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar Bünyan ve Kayseri’deki hastanelere kaldırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.