Marmaray'daki Aksamanın Nedeni: 1 işçi ölü!

Marmaray tünelinde bakım çalışması yapan Fatih Uysal, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Arıza nedeniyle Marmaray seferlerinde aksama yaşanmıştı.

Marmaray'daki Aksamanın Nedeni: 1 işçi ölü!
20 Eylül 2016 Salı 20:17

Marmaray tünelinde sabahın erken saatlerinde bakım çalışması yapan 27 yaşındaki Fatih Uysal, elektrik akımına kapıldı. Tünel içerisindeki küçük su sızıntılarına müdahale eden talihsiz işçinin yardımına arkadaşları koştu.
Ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Fatih Uysal burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Marmaray’da taşeron bir firmada çalışan ve bakım çalışması sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 1 çocuk  babası Fatih Uysal’ın müdahale ettiği teknik arıza Marmaray seferlerinin de aksamasına neden oldu. Seferler tek yönlü olarak 17 dakikada bir gerçekleştirilirken, sabah saatlerinde Marmaray’ı kullanan vatandaşlar da bir süre yoğunluk oluşturdu.Yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden Fatih Uysal’ın cenazesi ise yakınlarına teslim edildi.Üzgün oldukları görülen yakınları Fatih Uysal’ın cenazesini almak için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morgunda bir süre bekledi. Fatih Uysal’ın cenazesinin memleketi Çorum’a götürülerek, İskilip ilçesi Beyoğlan köyünde toprağa verilecek.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Marmaray'da bir işçinin ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Arslan, "Marmaray'da dün gece, tünellerinden birinde çalışma sırasında arkadaşlarımızdan biri elektrik kontağında matkap çalıştırırken elektrik akımına kapılmış. Hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamış, kendisine rahmet diliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.