Mehmet Ali Şahin'den Putin'e cevap

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'den, Rusya Devlet Başkanı Putin'e cevap geldi. Karabük'ün Eskipazar ilçesi Bölükören Köyü'nü camisini ziyaret eden Şahin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e cevap verdi.

Mehmet Ali Şahin'den Putin'e cevap
03 Aralık 2015 Perşembe 22:30

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'den, Rusya Devlet Başkanı Putin'e cevap geldi. Karabük'ün Eskipazar ilçesi Bölükören Köyü'nü camisini ziyaret eden Şahin burada açıklamalarda bulundu.  

AK Parti Genel Başkan YardımcısıMehmet Ali Şahin, Putin'in düşürülen uçak ile ilgili Türkiye'nin pişman olacağını söylemesine tepki gösterek, Putin'in kabadayı bir tavır içerisinde tehtitler savurduğunu ifade etti. Putin'in suçluyken suçsuz duruma geçmeye çalıştığına vurgu yapan Şahin, Türkiye'yi kimsenin tehtit edemeyeceğini belirtti. Şahin Putin'in Türkiye'yi tehtit edercesi konuşmalarına karşılık ''Bizi kimse tehtit edemez, bu laflar bize sökmez'' ifadesini kullandı.

Düşürülen Rus şavaş uçağı ile ilgili konuşan Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin yapması gerekeni yaptığına vurgu yaparak, Putin'e geçmişte Rusya hava sahasını ihlal eden Kuzey Kore uçaklarını Rusya'nın düşürmeye teşebbüs ettiğini hatırlattı.

Rusya'nın yaptırımları ile ilgili konuşan Şahin, Türkiye'nin küçük ve dünya üzerinde etkinliği az olan bir ülke olmadığını vurgulayarak, başka ülkeler ile güzel anlaşmalar yapıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar gezisini hatırlatan Şahin, iki ülke arasında güzel anlaşmaların yapıldığını söyleyerek, başka ülkelerlede bu tarz anlaşmaların yapılabileceğini ifade etti. Rusya'nın bu tavrına devam ettiği taktirde kaybedeceğini belirten Şahin, yakın zamanda Rusyanın bunu anlayacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.