Melih Gökçek: "Ben Osmanlı torunuyum Kılıçdaroğlu, sen kimin torunusun?”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri KEmal Kılıçdaroğlu'nun Osmanli Devleti ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Başkan Gökçek Kılıçdaroğlu'na "O küçümsediği Osmanlı, Viyana’ya dayandı. Biz Osmanlı torunu olduğumuz için gurur duyuyoruz. Ben Osmanlı torunuyum Kılıçdaroğlu, sen kimin torunusun?” sorusunu yöneltti.

Melih Gökçek: "Ben Osmanlı torunuyum Kılıçdaroğlu, sen kimin torunusun?”
26 Aralık 2016 Pazartesi 12:15

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Ülke TV’de “Esra Elönü ile Araf'ta Sorular” programında önemli açıklamalarda bulundu. MElih Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, sabah farklı akşam farklı konuştuğunu söyledi. 

15 temmuz İşgal girişiminden sonra "Yeni Kapı Ruhu"nun oluştuğunu hatırlatan Melih Gökçek, CHP'nin de ilk başta sıcak diyalog kurduğunu belirtti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, daha sonra birilerinin devreye girmesiyle, adeta fabrika ayarlarına döndüğünü ifade eden Gökçek, bunun ardında FETÖ terör örgütü olduğunu söyledi.

Şavşat suikast girişiminin arkasında FETÖ var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast girişimini hatırlatan Gökçek, Başkan Gökçek, Artvin Şavşat’da yapılan suikast girişiminin arkasında FETÖ’cülerin bulunduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi ile mesaj verildiğini kaydeden Gökçek, verilmek istenen mesajın, “bak seni götürürüz” olduğunu, bundan da ürktüklerini açıkladı.

Sabah başka, Öğleden sonra başka konuşuyor

Gökçek, Kılıçdaroğlu’nu, Fırat Kalkanı Operasyonu ile ilgili yaptığı çelişkili konuşmalardan dolayı da eleştirerek, "Sabah başka konuşuyor, öğleden sonra başka konuşuyor" dedi.

Sen Kimin Torunusun?

Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu’nun, "Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar. O bir kilo şekeri 1926'da Uşak üretti. Koca Osmanlı bir tüfek üretemedi. Bir delikli demiri üretemeyen koca Osmanlı.." sözlerini sert bir dille eleştirdi. Osmanlı döneminde üretilen şeker ve silah çeşitlerini fotoğraf ve belgelerle gösteren Gökçek, "O küçümsediği Osmanlı, İstanbul’u aldı. O küçümsediği Osmanlı, Viyana’ya dayandı. Biz Osmanlı torunu olduğumuz için gurur duyuyoruz. Ben Osmanlı torunuyum Kılıçdaroğlu, sen kimin torunusun?” sorusunu yöneltti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.