Melih Gökçek'ten provokasyon uyarısı

Ankara Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, sosyal medya üzeri Twitter'dan provokasyon uyarısı yaptı. FETÖ'cülerin halkı sokağa davet ederek provokasyon yaptıklarını ifade eden Gökçek, "Provokasyona gelmeyeceğiz" dedi.

Melih Gökçek'ten provokasyon uyarısı
19 Aralık 2016 Pazartesi 12:20

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medaya hesabı twitter üzerinden vatandaşlara provokasyon uyarısı yaptı. Melih Gökçek  FETÖ terör örgütünün son zamanlarda halkı sokağa davet ederek, eylem yapmaları için kışkırttığına dikkat çekerek,  "FETÖ ve avanelerinin provokasyonuna gelmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Tiwtter üzerinden takipcilerine seslenen Melih Gökçek, "Hem PKK’lı, hem ülkücü" başlıklı fotoğrafı da paylaşarak, "Sokaklarda bunun gibi binlerce ajan cirit atıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, kendinizi bir provokasyonun içinde bulabilirsiniz!" dedi. 

    Melih Gökçek'in Twitter hesabından attığı mesajlar şu şekilde;

Melih Gökçek Tweet






 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.