Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'daki yağışlar için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı!
05 Haziran 2018 Salı 14:30

Meteoroloji'den İstanbullu vatandaşlar için uyarı geldi. Sağanak yağış İstanbul'un Avrupa Yakası'nda etkili olacak. Bu yağışların sel ve taşkınlara neden olabilme ihtimaline karşı vatandaşlara uyarı yapıldı. 

Meteoroloji'den yapılan açıklamada İstanbul'da öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağmurun etkili olacağı kaydedildi. Açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra İstanbul'da meydana gelmesi beklenilen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın Avrupa Yakası'nda yerel olarak kuvvetli (10-30 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, dolu ve yıldırım riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.