Meteoroloji'den yüksek nem için uyarı

Meteoroloji, 4 il için yüksek nem uyarısında bulundu. Vatandaşların sahil kesimindeki yüksek nemden dolayı meydana  gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Meteoroloji'den yüksek nem için uyarı
11 Ağustos 2017 Cuma 19:52

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı  Merkezi yazılı açıklama yaptı. Yarın bölgede en yüksek sıcaklığın Muğla'da 39, Burdur'da 38, Isparta'da 37, Antalya'da 36 derece olması beklendiği bildirildi. 

Rüzgarın kuzey, sabah saatlerinden itibaren sahil kesiminde güney ve  batı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.  Yüksek sıcaklık, sahil kesimindeki yüksek nemden dolayı meydana  gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması  istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.