Meteorolojiden bazı illere kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı illere kar yağışı uyarısında bulundu. Meteoroloji'deki tahminlere göre yurdun iç ve kuzey kesimlerinde hava sıcaklığı  2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

Meteorolojiden bazı illere kar yağışı uyarısı
28 Mart 2017 Salı 09:40

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre yurdun iç ve kuzey kesimlerinde hava sıcaklığı  2 ila 4 derece azalacak. Tahminlere göre Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. 

Ülke genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin edilirken Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu, Muğla, Hatay, Artvin, Malatya ve Bingöl çevreleri ile Denizli'nin güney kesimlerinin yağışlı geçeceği belirtiliyor. Yağışlar genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak olacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) olarak esecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.