Meteorolojiden buzlanma uyarısı

Meteorolojiden yapılan hava durumu tahminlerine göre; İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın için, 3 gün boyunca zirai don ve buzlanma beklendiği uyarısı yapıldı.

Meteorolojiden buzlanma uyarısı
30 Kasım 2016 Çarşamba 21:13

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgede hava sıcaklığındaki azalmanın etkisiyle bu gece ve 3 gün boyunca sabah saatleri ve gece saatlerinde olmak üzere İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın'da zirai don ve buzlanma beklendiği kaydedildi.

Zirai donun özellikle sabah saatlerinde ve gece geç saatlerde olmak üzere illerin iç kesimlerinde hafif kuvvette, kırsal kesimlerde ise orta kuvvette olacağının tahmin edildiği ifade edildi.

Tarımsal faaliyet ve seracılıkla uğraşan üreticilerin zirai dona, sürücü ve vatandaşların da karayollarında oluşması muhtemel buzlanma ve gizli buza karşı tedbirli olması istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.