Meteorolojiden kuvvetli yağış ve sis uyarısı

Meteoroloji, yurdun batı ve iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini ayrıca Karadeniz'in kıyı kesimi boyunca uzanan mevcut sis örtüsünün, bu gece saatlerine kadar Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında, yarın sabah saatlerine kadar Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında zaman zaman yoğunluğunu artırarak etkili olacağını bildirdi.

Meteorolojiden kuvvetli yağış ve sis uyarısı
05 Mayıs 2017 Cuma 18:40

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı ve iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini ayrıca Karadeniz'in kıyı kesimi boyunca uzanan mevcut sis örtüsünün, bu gece saatlerine kadar Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında, yarın sabah saatlerine kadar Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında zaman zaman yoğunluğunu artırarak etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, sis nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji ayrıca, yurdun batı ve iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.