MHP’den Darp Edilen Hemşireye Pankartlı  Destek

MHP Bodrum İlçe Başkanlığı İstanbul'da otobüste saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi'ye  ilçe binasına pankart açarak destek verdi.

MHP’den Darp Edilen Hemşireye Pankartlı  Destek
22 Eylül 2016 Perşembe 23:02



MHP Bodrum İlçe Başkanlığı, otobüste saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi'ye ilçe binasına astıkları 'Kadına şiddete hayır, bir kadına tekme atmak sadece karnındaki bebeğin hakkıdır' yazılı pankart ile destek verdi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, giyimi, kuşamı ve davranışlar üzerine yapılan her türlü saldırıya karşı olduğunu söyleyerek, "Kadınlara ve çocuklara yapılan bu tip saldırılara karşıyız. Bu bizim kendi görüşümüzdür. Ayrıca hiçbir insanın  başka bir insana müdahale etmesini istemiyoruz. Bu tür saldırılar bir türbanlı bir arkadaşımıza da yapıldığı taktirde bir kutuplaşma yaşanacağını düşünüyoruz. Bunları yapanlara en ağır cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
 Kesinlikle bu tür davranışları kabul ve tasvip etmelerinin söz konusu olmadığını belirten Sancar:
“Kadın ve çocuklarımız en kutsal varlıklarımızdır. Bir vatandaşımızın giyimi, kuşamı ve davranışları üzerine yapılan her türlü saldırıya karşıyız. Herkes birbirine özel yaşantısına, giyimine saygı göstermeli. Aksi takdirde bu tür davranışlar ileride başı örtülü kadınlarımıza da yönelik yapılabilir. Bu tür hareketler, basit bir tekme atma vakası olarak görülmemeli. Vatandaşlarımız arasındaki kutuplaşmayı arttırmaktan başka bir işe yaramaz. Kadınlarımıza yönelik her türlü hareket önce buna tanık olan erkekler olarak bizler müdahale etmeli önlemeliyiz”  dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Pankart çok güzel olmuş.