Nevşehir Kapadokya'da balon kazası: 41 yaralı

Nevşehir KApadokya'da sabah saatlerinde balon kazası yaşandı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 balon sürüklendi. Balon içerisinde bulunan 45 kişiden 41'i yaralandı. Yaralıların içerisinde Çinli ve Avrupalı turistler bulunuyor. KApadokya balon faciası ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Nevşehir Kapadokya'da balon kazası: 41 yaralı
14 Mart 2017 Salı 11:40

Türkiye'nin turistlik bölgelerinden birisi olan Nevşehir Kapadokya'da sabah saatlerinde balon faciası yaşandı. Kapadokya bölgesinin çeşitli yerlerinden havalanan blonlardan 3'ü olumsuz hava koşulları nedeniyle sürüklendi. Balon içerisinde bulunan toplam 45 kişiden 41'i çeşitli yerlerinden yaralandı.

Balon kazasında yaralananların içerisinde Çinli ve Avrupalı turistler yer alıyor. Yaralılardan 32 kişide hafif yaralanma, 9 kişide ise kırık ve çatlakların olduğu ifade edildi. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıların tedavisi Nevşehir Devlet Hastanesinde devam ediyor.

Yetkililer, Havanın ani değişimi nedeniyle balon kazasının yaşandığını belirtti. 


Etiketler; #nevşehir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.