Noel saldırısı bağlantılı bir kişi İzmir'de yakalandı

Almanya'nın Başkenti Berlin'de Noel kutlaması sırasında TIR'la saldırı düzenleyen Tunus uyruklu DEAŞ'lı Anis Amri ile bağlantısı olduğu belirlenen Suriye uyruklu M.A.K., İzmir'de saklandığı otelde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Noel saldırısı bağlantılı bir kişi İzmir'de yakalandı
11 Mart 2017 Cumartesi 18:48

Almanya'da, 19 Aralık 2016 tarihinde Berlin'deki noel pazarına TIR'la gerçekleştirilen terör saldırısının faili Tunus uyruklu Anis Amri'nin DEAŞ'la bağlantısı tespit edildi. Bu yönde yapılan yoğun araştırmalarda, bu teröristle bağlantısı olduğu belirlenen Suriye uyruklu M.A.K.'nin İzmir'de saklandığı tespit edildi.

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı şok baskınla, M.A.K.'yi, saklandığı otelde kaçamadan yakaladı. Teröristin daha önce DEAŞ terör örgütü adına faaliyetlerde bulunduğu, yurda illegal yollardan giriş yaptığı ve yine illegal yollardan yurtdışına çıkıp Avrupa'da terör eyleminde bulunacağı öğrenildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.