O ilde eğitime ara verildi! - 27 Şubat 2018 Salı kar tatili

Edirne'de olumsuz hava koşulları nedeniyle 27 Şubat 2018 Salı günü eğitime ara verilecek. İşte detaylar...

O ilde eğitime ara verildi! - 27 Şubat 2018 Salı kar tatili
26 Şubat 2018 Pazartesi 23:00

Edirne'de yarın okullar tatil. Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda olumsuz hava koşulları nedeniyle 27 Şubat 2018 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verileceğe kaydedildi. 

Edirne İl MEM'de yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle 27 Şubat 2018 Salı Günü Eğitime 1 (Bir) Gün Süreyle Ara Verilmiştir.

İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları ve bu duruma bağlı kötü yol koşulları nedeniyle öğrencilerin okullarına ulaşımlarında sorunlar yaşanacağından, İlimiz merkez ve ilçelerinde bulunan resmi-özel okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim okulları-kurumları, Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, motorlu taşıt sürücüleri kursları ve çeşitli kurslarda Valilik kararıyla 27/02/2018 Salı günü 1 (bir) gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 27.02.2018 Salı günü bir gün idari izinlidir.

Kamuoyuna önemle duyurulur."

ÜNİVERSİTE DE EĞİTİMİ TATİL ETTİ

Edirne'de yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne Valiliği eğitime bir gün ara vermesinin ardından Trakya Üniversitesi de tatil olduğunu açıkladı. Trakya Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Trakya Üniversitesi Senatosu'nun kararı ile kötü hava şartları nedeniyle 27 Şubat 2018 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Öğrencilerimize duyurulur" dedi.
 


Etiketler; #Edirne #tatil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.