Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden, İkizce'ye İmam Hatip Lisesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce'ye 18 derslikli İmam Hatip Lisesi yaptırıyor. Okulun inşaatına başlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden, İkizce'ye İmam Hatip Lisesi
17 Eylül 2016 Cumartesi 09:41

Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesine 18 derslikli İmam Hatip Lisesi yaptırıyor. Daha önce Altınordu ilçesinde bir İmam Hatip Lisesi'ni eğitim öğretime kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İkizce için kolları sıvadı. İkizce'ye yapılacak okulun inşaatına başlandı.



Konuya ilişkin açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İkizce ilçesinde tamamını Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı İmam Hatip Lisesi Projesi için çalışmalara başladıklarını, projenin ihalesinin gerçekleştirildiğini ve 2017 eğitim öğretim döneminde İkizce İmam Hatip Lisesi'nin eğitim öğretime hazır olacağını belirtti.

Başkan Yılmaz, eğitime katkı sağlayacak her türlü projenin destekçisi olduklarını ifade etti.

İkizce'ye yağtırılan okul projesi hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz şunları kaydetti:

"Toplam 4 bin 258 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek 5 katlı okul inşaatı 18 derslikten oluşacak. Her bir katı 670 metrekare büyüklüğünde olan okulda 1 laboratuvar, 1 bilgisayar odası, 1 bay ve 1 bayan mescidi, şadırvan, 2 öğretmenler odası, rehberlik odası ve 6 adet yönetici odası bulunacak" dedi.

Geleceğin teminatı olan çocuklara güzel bir Ordu bırakmak için titiz bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, Büyükşehir'in eğitime katkısının her zaman süreceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.