PKK'lı teröristler hendek ve barikat oluşturmada DBP'li iş makinalarını kullanıyor

Hakkari Yüksekova'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor. PKK'lı teröristler ilçede hendek ve barikat oluşşturmak için DBP'li belediyenin resmi plakalı iş makinalarını kullandığı öğrenildi.

PKK'lı teröristler hendek ve barikat oluşturmada DBP'li iş makinalarını kullanıyor
26 Mart 2016 Cumartesi 12:40

 Türkiye'nin Güney Doğusu'nda güvenlik güçleriyle çatışan PKK'lı teröristler DBP'li belediyelere ait iş makinalarını kullanıyor. Hakkari Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlarda PKK'lı teröristlerin hendek ve barikat oluşturuken DBP'li belediyelerin iş makinalarını kullandığı öğrenildi.

Hakkari Yüksekova'da 13 Mart 2016 tarihinden itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İlçede yürütülen operasyonlar kapsamında teröristlerin kazdığı hendek, kurduğu barikat ve tuzakların imhası çalışmaları da devam ediyor. Çatışmaların en yoğun olarak yaşandığı Orman Mahallesi'nde PKK'lı terörsitler DBP'li belediyeye ait resmi plakalı iş makinalarıyla hendek ve barikat yaptıkları öğrenildi.

Teröristler yeni açtıkları bir hendeğin beşında iş makinasını bırakıp kaçtı. Patlayıcıyla tuzaklanmış olabileceği şüphesiyle resmi plakalı iş makinası güvenlik güçleri tarafından infilak ettirildi. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah sizi bildiği yapsın. Hizmet üreteceğine ihanet üretiyor.