Ramazan Bayramında hava durumu nasıl olacak?

Ramazan Bayramı yaklaşması ile tatile çıkacak olanlar hava durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki bayramda hava nasıl olacak? Bayramda hava sıcaklığı artacak mı? Ramazan Bayramında hava nasıl? İşte Meteoroloji tahminlerine göre bayramdaki hava durumu...

Ramazan Bayramında hava durumu nasıl olacak?
20 Haziran 2017 Salı 11:51

Ramazan bayramı geçen yıla oranla az olsa da bu fırsatı değerlendirmek isteyenler hava durumunu merak ediyor.

Akrabaların, büyüklerin ve arkadaşların ziyaret edileceği Ramazan Bayramı'nın yaza denk gelmesi tatil fırsatlarını da arttırıyor. Bayram tatili yaklaşırken havalar bir ısınıp bir soğuyor. Bu nedenle Bayramı fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar hava durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

25-26-27 Haziran tarihlerine denk gelen Bayram tatilinde hava sıcaklıkları artacak.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uzun vadeli hava tahminlerine göre hafta  içi yurdun bazı bölgelerinde hava yağışlı geçse de bayramda sıcaklıklar yükseliş gösterecek. 

İşte Meteorolojinin uzun vadeli hava tahminine göre bayramdaki hava durumu:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.