Samsun, Ordu, Kastamonu ve Giresun'da yarın okullar tatil mi?

Samsun'da 16 Şubat 2017 Perşembe okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı Karadeniz Bölgesini esir aldı. Ordu, Giresun, Kastamonu'da gece yarısından itibaren şiddetli kar yağışı bekleniyor. Valilik ve İl Milli Eğitim'den kar tatili açıklaması kamusaati.com adresimizde.

Samsun, Ordu, Kastamonu ve Giresun'da yarın okullar tatil mi?
15 Şubat 2017 Çarşamba 17:10

Kar yağışı Doğu Karadeniz'de etkisini şiddetli bir şekilde gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan en son uyarıda, gece saatlerinden itibaren, Samsun Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde kıyılarda kuvvetli iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı olacak. Peki 16 Şubat 2017 Perşembe bu illerimizde okullar tatil edilecek mi?

Gece yarısından itibaren etkili olacak kar yağışı sonrasında yer yer kar yüksekliği 20 cm üzerine çıkacak. Ulaşımın zorlaştığı illerimizde öğrenciler, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılacak kar tatili açıklamasını bekliyor. Meteoroloji, meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, eğimin dik olduğu yamaçlarda çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Samsun, Ordu ve Giresun'da okullar tatil mi?

Gece 00.00 itibariyle Samsun ve çevre illerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. MGM'nin yapmış olduğu son değerlendirmelere göre; Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Sinop, Samsun, Ordu, Tokat, Amasya, Çorum ve Kastamonu çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu ve Sinop kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.




Valilik ve İl  Milli Eğitimlerden henüz kar tatili açıklaması yapılmadı. Kamu Saati Fecebook sayfamızı takip ederek en güncel haberlere anında ulaşabilirsiniz. 


Etiketler; #kar tatili
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.