Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Ankara Çevik Kuvvetine anlamlı ziyaret

Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek İstanbul'daki terör saldırısında meslektaşlarını yitiren polislere başsağlığı diledi.

Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Ankara Çevik Kuvvetine anlamlı ziyaret
13 Aralık 2016 Salı 16:49

Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatih Aşkın, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye Müdürü Gürkan Özçelik, Meslek Öğretmeni Hukuk Müşaviri Şahin Yalçın, HariTApu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammed Kurşun ve öğrenci grubuyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çevik Kuvvetimizin yanında yer alan grup ziyaret esnasında İstanbul´daki terör saldırısında meslektaşlarını yitiren polislere başsağlığı diledi. Okul Müdürü Fatih Aşkın, ''Bu millet, devlet ve bayrak dünya durdukça var olacak'' diyerek sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bu millet tarihi boyunca hiç diz çökmedi ve çökmeyecektir, hiç esir olmadı ve olmayacaktır. Bu bayrağın, ezanların, devletin ve milletin varlığı şehitlerinin sayesinde olduğunun farkındayız. Canımızı yaktılar, canları yanacaktır. Biz bir olmaya, diri olmaya devam edeceğiz. Mensubu olduğum eğitim kurumunda öğrencilerimizle şehitlerimizi hep ön planda tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz. Bugünde sizlerin yanında acınıza ortak olmak için öğrencilerimle birlikte taziyenize geldik. Rabbim şehitlik şerbetini için kardeşlerimize rahmet eylesin siz kıymetli Çevik Kuvvet Ailesine de baş sağlığı diliyorum” dedi.

Aşkın, konuşmasının ardından çevik kuvvet mensuplarına tek tek başsağlığı diledi.









Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 8 yıl önce
Yüreğinize sağlık. Soysuzları bu şekilde çatlamak lazım.
Avatar
Efe Yılm - 8 yıl önce
Okul Müdürümüz Fatih Aşkın ve ekibini tebrik ediyorum.Tum Okullarımıza örnek olmasi temennisiyle.Mevlam birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.
Avatar
Aylin Kurt - 8 yıl önce
Tebrikler Fatıh Askın Müdürüm Sızı daha ıyı yerlerde görmek ısıtıyoruz
Avatar
Fatma Bdm - 8 yıl önce
Yapmış olduğu örnek davranışları ile bizlerin gurur kaynağı sayın müdürümüz Fatih Aşkına teşekkürü borç biliriz emeğinize yüreğinize sağlık
Avatar
orhan Emin - 8 yıl önce
İnsanı büyük yapan kendi azmi ve sabrıdır. Bu müstesna davranıştan dolayı kutlar görevinde başarılar dilerim
Avatar
Aydın Eryılmaz - 8 yıl önce
Öncelikle Tapu Kadastro Meslek Lisemizin Değerli Müdürü Fatih Aşkın Beyefendiye Tesekkür Ediyorum .Masaalah çok güzel düşünmüş.
Avatar
Esra - 7 yıl önce
Tebrıkler
Avatar
Can - 7 yıl önce
Tebrikler Fatih Aşkın müdürüm