TEM'de korkunç kaza: 4 ölü, 1 ağır yaralı

TEM otoyolu Düzce kesiminde korkunç bir kaza meydana geldi. Trafik kazsında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

TEM'de korkunç kaza: 4 ölü, 1 ağır yaralı
25 Mayıs 2017 Perşembe 10:42

TEM otoyolu Düzce kesimi Gümüşova-Yeşilyayla  mevkisinde otomobilin duran TIR'a çarpması sonucu kaza meydana geldi. 67 LY 898 plakalı TIR'ın şoförü Hasan Bilen, aracının  arızalanması üzerine emniyet şeridinde durdu. Bilen, araçtan inip arka tırın kısmına geçtiği sırada Okan Yılmaz  Şentürk yönetimindeki 33 CVA 85 otomobil, önce şoföre, daha sonra da TIR'a ve  bariyerlere çarparak yol kenarına savrulması ile korkunç kaza gerçekleşti.

Otomobilin çarpması nedeniyle Bilen metrelerce sürüklendi. Kazada tır şoförü Bilen ile  sürücü Şentürk ve yanındaki Bider Duman olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Behsat Doğan ise kaldırıldığı Hendek Devlet  Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altında alınan Fatih  Yıldız'ın sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.