Teog sınavına görevli öğretmenler kaza yaptı

Konya Ereğli ilçesinde TEOG sınavına giden öğretmenler trafik kazası geçirdi.

Teog sınavına görevli öğretmenler kaza yaptı
27 Nisan 2016 Çarşamba 12:15

Konya'nın Ereğli ilçesinde bu sabah gerçekleşen ve milyonlarca öğrencinin girdiği Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavına giden öğretmenler trafik kazası geçirdi. Sınavda görevli olduğu öğrenilen öğretmenlerin bulunduğu bir araç, karşı yönden gelen bir başka araçla çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı.

27 Nisan Çarşamba günü başlayan milyonlarca öğrencinin girdiği TEOG sınavında görevli oldukları öğrenilen öğretmenler, Ereğli'den görevli oldukları Belkaya Mahallesi'ndeki okula gittikleri sırada trafik kazası geçirdi.  Öğretmenlerin bulunduğu ve serhat Yalçınkaya yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen, Adem Karaoğlu yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

Gerçekleşen trafik kazasında, araç içerisinde bulunan 3 öğretmen Enes Özdemir, Ayşenur Süer ve Süleyman Vural yaralandı. Yaralılar hemen Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Hastaneye kaldırılan yaralı öğretmenlerin  hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.