Tokat'ta yarın okullar tatil edildi 9 Ocak 2017

Tokat'ta okullar tatil edildi. Tokat Valiliği 9 Ocak Pazartesi günü okulların tatil olduğunu resmi internet sitesinden açıkladı. Kar tatili ile ilgili detaylar haberimzide.

Tokat'ta yarın okullar tatil edildi 9 Ocak 2017
08 Ocak 2017 Pazar 16:21

Tokat'ta olumsuz hava şartları nedeniyle 9 Ocak 2017 Pazartesi günü eğitime 1 gün ara verildi. Tokat Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, okulların 1 gün süre ile tatil olduğu ifade edildi. 

Tokat Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

İlimiz  ve ilçelerimizde olumsuz hava koşulları nedeniyle 9 Ocak 2017 Pazartesi günü Milli Eğitime bağlı merkez ve bağlı mahalle okullarında okul öncesi, ilk, orta ve lise okulları ile eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.           

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve engelli olanların da aynı tarihte idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.           

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.                                                                                                                                                                                   


Etiketler; #tokat
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Steve - 8 yıl önce
En iyisi bu
Avatar
Burak - 8 yıl önce
SAOL VALİ AMCA TUTTUĞUN ALTIN OLSUN
Avatar
Saadet - 8 yıl önce
Ben okulun tatil olmasını uygun görmüyorum çünkü pazartesi haftanın ilk günü ve pazartesi günüyani yarın hediyeleşmemiş olacak bütün eğlencemiz iptal edilcek
Avatar
vali amca - 8 yıl önce
Ulan havalar sıcak ken hiç arayıp sormayın şimdi bi kar yağdı hemen vali amca diyin sikerim vali amcanizi yok size tatil sizi trolledim
Avatar
Turhan - 8 yıl önce
Üniversite neden tatil değil çok yoğun kar yağışı var... Sınavlara yetişemeyebiliriz... lütfen
Avatar
Berkecan - 8 yıl önce
istanbulda tukursen tatil oluyo anayolda 20 cm kar oldh araclar cikamiyo dolmus gelmiyo yarin nasil okula gidicez ulasim durmus durumda ANKARAYA TATİL GEREK
Avatar
Osman Karakaya - 8 yıl önce
Eskişehir de neden okular tatil değil
Avatar
dilek - 8 yıl önce
Sağolun tatil oldugu için hatta iki gun olsun annemlerle tur Hala geldik