Trabzon Havalimanı acil iniş için kapatıldı-Arızalanan ambulans uçak

Trabzon Havalimanı acil iniş için uçuşlara kapatıldı. İnmesi planlanan diğer uçakların başka havalimanlarına yönlendirilmesi ve gerekli önlemlerin alınmasının ardından arızalanan ambulans uçak Trabzon'a acil iniş yaptı.

Trabzon Havalimanı acil iniş için kapatıldı-Arızalanan ambulans uçak
14 Mart 2018 Çarşamba 13:14

Trabzon Havalimanı acil iniş için uçuşlara kapatıldı.

Alınan bilgiye göre, havalimanından bir süre önce yakıt ikmali yaparak hareket eden ambulans tipi özel uçak, teknik arıza dolayısıyla acil iniş izni istedi.

Bu nedenle Trabzon Havalimanına inmesi planlanan uçaklar, başka havalimanlarına yönlendirildi. Pistte 3 ambulans ve 2 itfaiye aracı hazır bekletildi.

Arızalanan ambulans uçak Trabzon'a acil iniş yaptı

İnmesi planlanan diğer uçakların başka havalimanlarına yönlendirildiği ve gerekli önlemlerin alındığı havalimanına acil iniş sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, uçağın alandan ayrıldıktan kısa bir süre sonra teknik arıza bildiriminde bulunduğunu söyledi.

"Özel bir ambulans uçak teknik bir arazı nedeniyle acil iniş izni istedi. Uçakta bir hasta 4 mürettebat var. Uçak İngiltere'ye gidiyordu." diyen Yavuz, uçağın yakıtını azalttıktan sonra alana indiğini ve hastanın durumunun iyi olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.