Tunceli Valiliğinden düşen helikopter ile ilgili açıklama

Tunceli'de 1'i hakim 7 polis 12 kişiyi taşıyan helikopter düştü. Kaza ile ilgili Tunceli Valiliği'nden resmi açıklama geldi. Peki Helikopter neden ve nasıl düştü işte detaylar.

Tunceli Valiliğinden düşen helikopter ile ilgili açıklama
18 Nisan 2017 Salı 14:22

Tunceli'de hakim ve polisleri taşıyan polis helikopteri düştü. Kaza ile ilgili Tunceli Valiliği'nden son dakika açıklaması yapıldı.  Helikopterde 1 hakim, 7 polis, 1 astsubay ve 3 personel vardı. Tunceli Valiliği kaza ile ilgili açıklamada bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamaya haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"18 Nisan 2017 günü saat 11.40 sıralarında Pülümür ilçemizden havalanan Skorsky tipi Polis Helikopterinden kalkışından yaklaşık (10) dakika sonra sinyal alımı kesilmiştir. Söz konusu Helikopterde (7) Polis Memuru (1) hakim, (1) Astsubay ve (3) mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilmiş olup gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir."

Kurtarma ekipleri helikopterin enkazına ulaşmaya çalışıyor. Diyarbakır'dan bir askeri ekip ve 10 kişilik AFAD ekibi, helikopterle Tunceli'ye gönderildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.