Türk Dünyası Parlementler Vakfı üyelerinden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e ziyaret

Türk Dünyası Parlementler Vakfı (TDPV) üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e ziyaret gerçekleştirdi.

Türk Dünyası Parlementler Vakfı üyelerinden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e ziyaret
01 Nisan 2016 Cuma 11:27

Türk Dünyası Parlementler Vakfı (TDPV) üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Vakıf Başkanı Nuri Uslu, Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Türkmenoğlu, Ülker Güzel, ve Ali İhsan Toroman'ın  da katıldığı ziyarette samimi bir sohbet ortamı gerçekleşti.

TDPV vakıf başkanı Nuri Uslu hedeflerinin Türk ve İslam coğrafyasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu ifade etti. TDPV üyeleri tarafından ziyaret edilen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sivil toplum kuruluşlarına belediyenin imkanları dahilinde destek olduklarını belirtti. Akgül, TDPV'nin çalışmalarına destek olacaklarını ifade ederek, amaçları böyle güzel misyon olan vakıfa destek olunması gerektiğini sözlerine ekledi.

Türk Dünyası Parlementler Vakfı (TDPV) önemli çalışmalara imza atacak. Türk Dünyası'nda ve akraba toplulukları arasında iletişimi sağlamlaştırmak, insan hak ve özgürlükler konusunda ayrım yapmadan çalışmalarını yürütecek TDPV, toplulukların birbirleriyle tanışmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.