Türkiye'nin en uzun 4. köprüsüne Devlet Bahçeli ismi verilecek

Adana Seyhan nehri üzerinde inşa edilecek olan Türkiye'nin en uzun 4 üncü köprüsünün isminin ne olacağı belli oldu. 30 Mart 2016 tarihinde temeli atılacak olan köprüye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ismi verilecek.

Türkiye'nin en uzun 4. köprüsüne Devlet Bahçeli ismi verilecek
28 Mart 2016 Pazartesi 14:11

Türkiye'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaziçi Köprüsü'nden sonra gelen en uzun 4 üncü köprüsünün ismine MHP lideri Devlet Bahçeli'nin adı verilecek.  Adana Seyhan Nehri üzerinde yapılacak olan Türkiye'nin en büyük 4 üncü köprüsüne Devlet Bahçeli'nin adı veriliyor. Köprünün temeli 30 Mart 2016 tarihinde bizzat Devlet Bahçeli tarafından atılacak.


Anadolu'nun en uzun köprüsü ünvanını alacak Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart 2016 tarihinde atılıyor. 120 Milyon lira ihaleli köprü ile ilgil Adana Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü açıklamalarda bulundu. Sözlü, 120 milyon TL ihale bedelli köprünün, 6 şeritli ve çift hat raylı olduğunu ifade ederek 2017 yılının ikinci yarısından itibaren günlük 55-60 bin aracın gececeğini söyledi.



Adana Seyhan nehri üzerinde yapılacak Devlet Bahçeli Köprüsü'nün Adana'nın 'itibar projesi' olacağını ifade eden MHP'li Başkan Hüseyin Sözlü, "Genel Başkanımız, kendi adını taşıyan köprünün temel atma törenine katılacak. 40 metre genişliğindeki Devlet Bahçeli Köprüsü, Adana'nın itibar projesi olacak. Şehrimizin en az 30-40 yıllık ulaşım ihtiyacını karşılayacak" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.