Üniversite öğrencisi kendini ateşe verdi

Üniversite öğrencisi boş arazide kendi üzerine gaz yağı dökerek ateşe verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Üniversite öğrencisi kendini ateşe verdi
10 Nisan 2017 Pazartesi 09:12

Adana'nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki özel yurtta kalan Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Mehmet Ali Demir (18), yurdun yakınındaki boş arazide üzerine gaz yağı dökerek kendini ateşe verdi.

Öğrencinin kendini yaktığını gören vatandaşlara ateşi söndürerek, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralanan üniversite öğrencisi ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırdı. Öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Kendini yakma nedeni henüz bilinmezken bir şantiyede bekçilik yapan Kadir Tunay, televizyon izlediği sırada arazide alevlerin yükseldiğini fark ettiğini söyledi. Olaya tanık olan Tunay, "Bu sırada bir insanın yandığını anladım. Hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdim. Çevredeki vatandaşlar da kendi imkanlarıyla ateşi söndürdü." diye devam etti.

Olay yerinin yakınındaki bir apartmanda oturan Çağlar Dinç ise "Çöp konteynerini boşaltıp içine su doldurarak ateşi söndürdük. Yaralı, 'Polislere nasıl yanacağımı merak ettim' diyordu." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.