Vali'den Emniyet Müdürü ve Albay'a tam altın

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kamuran Ersan'a tam altın taktı.

Vali'den Emniyet Müdürü ve Albay'a tam altın
13 Kasım 2015 Cuma 21:42

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kamuran Ersan'a tam altın taktı.


Vali Dursun Ali Şahin, Kent asayişini başarılı bir şekilde sağlayan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kamuran Ersan'ı ödüllendirdi.


Suriyeli sığınmacıların Avrupa'ya gitmek için geldikleri kentte güvenliği ve asayişi iyi sağladıkları için ve kriz yönetimini başarı ile gerçekleştirdikleri için dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Ersan'ı makamında kabul etti.


Makamında konuşma yapan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 'Bu güzel şehirde göreve başladığım ilk günlerde başarıyı ödüllendireceğimi söylemiştim. Bugüne kadar da bu sözümü tuttuğuma inanıyorum. Edirne’nin bir sınır ili olmasına rağmen, Türkiye’nin en huzurlu illerinden biri olması, asayiş olaylarının düşük olması ve geçtiğimiz aylarda şehrimize gelen Suriyeli sığınmacılar konusunda 10 gün boyunca sabırla ve insanüstü bir gayretle çalışan Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Tabi burada görev yapan tüm arkadaşlarımızı tek tek ödüllendirmemiz mümkün değil. Onların nezdinde Emniyet Müdürümüzü ve Jandarma Komutanımızı tebrik ediyorum' dedi.


Konuşmasını tamamlayan Dursun Ali Şahin, İl Emniyet Müdürü Erdoğan ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ersan'a tam altın ve başarı belgelerini verdi.


Etiketler; #Edirne
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 9 yıl önce
Hediyeler biraz anlamlı olmalı