Vergi daireleri bayram tatilinde mesai yapacak

Vergi daireleri Ramazan Bayramı'nda mesai yapacak ve 4 Temmuz Pazartesi yarım gün, 8 Temmuz Cuma günü ise tam gün çalışacaklar.

Vergi daireleri bayram tatilinde mesai yapacak
21 Haziran 2016 Salı 15:00

Vergi daireleri bayram mesaisi yapacak. 4 Temmuz Pazartesi yarım gün, 8 Temmuz Cuma günü tam gün açık olacak vergi dairelerine ilişkin Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan (GİB) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başbakanlığın talimatı ile kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 04 Temmuz 2016 Pazartesi günü yarım gün, 08 Temmuz 2016 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür. 

Buna göre, vergi daireleri 04 Temmuz 2016 Pazartesi günü yarım gün, 08 Temmuz 2016 Cuma günü tam gün açık bulundurulacaktır."

 Duyuruda, vergi dairelerinin 4 Temmuz'da yarım gün, 8 Temmuz'da ise  tam gün açık bulundurulacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.