Yolcu treni otomobili sürükledi: 1 ölü

Ereğli'de yolcu treni otomobile çarptı. Otomobilin metrelerce sürüklendiği kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Yolcu treni otomobili sürükledi: 1 ölü
18 Ocak 2016 Pazartesi 22:06

Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen kazada yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli'nin Gülbahçe Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte meydana gelen kazada, hemzemin geçitten geçmek isteyen Metin Ergün (44) hakimiyetindeki 42 ENZ 78 plakalı otomobile, Karaman'dan Adana'ya giden 71306 sayılı makinistler Mustafa Ü. ve Mehmet Ş.'nin yönetimindeki Toros Ekspres isimli yolcu treni çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen otomobilin sürücüsü Ergün, ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından araçtan çıkarılan ve olay yerine gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı sürücü, hastanede hayatını kaybetti.

Görgü şahidi Alaaddin Karasu olayla ilgili şu ifadeleri kaydetti: 

"Tren Allah'tan yavaştı. Çarpışmadan sonra tren otomobili yaklaşık 150 metre kadar sürükledi. O an biz iki üç arkadaş hemen otomobilin kapısına asıldık. Yaralıyı araçtan çıkardık, ambulansa bindirdik. Ambulansa bindirirken de yaralının kulağından kan gelmeye başladı"

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.