AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba trafik kazası geçirdi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba içindekilerin bulunduğu araç Şanlıurfa-Birecik karayolunun 60. kilometresinde kaza yaptı. Kazada Ahmet Eşref Fakıbaba ve 5 kişi yaralandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba trafik kazası geçirdi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba içindekilerin bulunduğu araç Şanlıurfa-Birecik karayolunun 60. kilometresinde kaza yaptı. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik'in de kaza haberini aldıktan sonra olay yerine gittiği öğrenildi. Aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini sağlayamadığı ve bu yüzden aracın devrildiği öğrenildi.

Meydana gelen zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın seçim çalışmaları için Birecik'e gittiği bildirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa Millet Vekili Adayı olan Ahmet Eşref Fakıbaba, 1951 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesin'de tamamladı, Birecik Devlet Hastanesinde başhekimlik görevi yapan Fakıbaba, 2004 ila 2013 yılları arasında Şanlıurfa Belediye Başkanlığı görevini yaptı. Fakıbaba evli ve 3 çocuk babası.

 

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.