Ankara ve Bitlis'te Trafik Kazaları: 3 ölü, 21 yaralı

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde ve Bitlis'in Ahlat içesinde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Ankara ve Bitlis'te Trafik Kazaları: 3 ölü, 21 yaralı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonun arızalanması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Olay, saat akşam 19.00 sıralarında Nallıhan’a bağlı Çayırhan Mahallesi’nde meydana geldi.  Koray Erol yönetimindeki 06 NCA 15 plakalı kamyonun freni boşalması sonucu  meydana gelen kazada 3 kişi öldü. Freni boşalan kamyon 250 metre ileride benzinlikte bulunan istinat duvarına çarparak durabildi.  o sırada kamyon kasasında bulunan işçilerin hareket eden aracın altında kalması sonucu öldüğü bildirildi. Olay yerinde ölen işçilerden Dursun Özer, İsmail Eroğlu ve Habibe Mert’in cesetleri otopsi için Nallıhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda yaralanan Koray Erul ile Mukaddes Özer, Sevda Mert, Mürvet Tekin ve Remziye Tekin Beypazarı Devlet Hastanesinde Tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında  ise 16 kişi yaralandı.

Olay, tarım işçilerini taşıyan 13 AS 115 plakalı minibüsle, 34 FH 1194 plakalı otomobilin çarpışması sonucu oldu. Kaza sonrası yaralanan sürücülerden Kerem Öztura ve Cevdet Dündar’ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Diğer yaralanan Ceylan Ateş, Gülşen Ateş, Çetin Ateş, Eda Cebe, Menşure Cebe, Şehriban Cebe, Berfin Cebe, Özcan Cebe, Gülcan Cebe, Mihriban Öztura, Aysel Öztura, Sevda Yanmaz, Medet Yanmaz ve Fatma Dilmaç  Ahlat ve Tatvan’da bulunan devlet hastanelerine kaldırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.