Demirtaş patlama ile ilgili konuştu

Ankara'daki miting için oluşturulan HDP kortejinde meydana gelen patlama ile ilgili HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş konuştu.

Demirtaş patlama ile ilgili konuştu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara Garı önünde bu sabah saatlerinde meydana gelen patlama ile ilgili konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirrtaş tablonun çok ağır olduğunu söyledi. Demirtaş patlama ile ilgili "Canlı mıdır cansız mıdır bilemem ama tablo çok ağır" ifadelerini kullandı. 

HDP Genel Başkanı İstanbul'da yaptığı açıklamada patlamanın türünün henüz belirlenemediği ancak ölü sayısının artması için güçlendiricileri kullanıldığını söyledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

"Katliam yerindeki arkadaşlarımızın hepsi acı içinde. Yaralıları ve parçalanmış bedenleri taşımaya çalışıyorlar. Görüntüleri izleyin polis patlamanın olduğu yere gaz atıyor. Patlamanın ardından olay yerine ilk olarak ambulans değil çevik kuvvet ekipleri geliyor. Senin emrindeki polislere cenazeleri taşıyanlara gaz atıyor."

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.