Erzurum Şenkaya'da 2 uzman onbaşı şehit oldu

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek şehit oldu. 2 askerin şehit olmasının ardından operasyonlar hız kazandı.

Erzurum Şenkaya'da 2 uzman onbaşı şehit oldu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlar sırasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu. 

Jandarma ekiplerinin terör örgütüne karşı yürüttüğü operasyonlarda Erzurum'un Şenkaya ilçesi ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında terörist bir grupla çatışma çıktı. Terör örgütü mensuplarının açtığı ateş nedeniyle Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığının resmi internet sitesinden, Şenkaya'da ki operasyonda, kahraman iki askerin ağır şekilde yaralandığı, derhal helikopterle hastaneye sevk edildiği ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıkları belirtildi.

Güvenlik güçleri tarafından operasyonların devam ettiği, bölgeye çok sayıda jandarma özel harekat personelinin yönlendirildiği bildirildi.

Ayrıca, Genelkurmay Başkanlığı tarafından, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" açıklaması yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.