Hatay\'da korkutan trafik kazası

Hatay İskenderun\'da bakıma gitmek için trafiğe çıktığı iddia edilen yolcu otobüsünün freni patlayınca 6 araca çarptıktan sonra kum yığınına çarparak güçlükle durabildi. Kazada 5 kişi yaralanırken güvenlik kameraları olayı saniye saniye kaydedildi.

Hatay\'da korkutan trafik kazası
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hatay İskenderun'da bakıma gitmek için trafiğe çıktığı iddia edilen yolcu otobüsünün freni patlayınca 6 araca çarptıktan sonra kum yığınına çarparak güçlükle durabildi. Kazada 5 kişi yaralanırken can kaybı olmaması sevindirdi.

Antakya karayolundaki kaza bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hatay'da bakıma gitmek için trafiğe çıktığı iddia edilen 27 V 2778 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün daha önce Reyhanlı Cilvegözü Sınır Kapısı’nda bakımsız olduğu için cezalı olarak bekletildiği ifade edildi. 

Güvenlik kamerası kayıtlarında otobüsün aşırı hızlı olarak ilerlemesi dikkat çekti. Otobüs 6 araca çarptıktan sonra hızla ilerledikten sonra yol çalışmaları için kullanılan kum yığınına çarparak durabildi. Kazada can kaybı olmaması herkese derin bir nefes aldırdı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.