Kaza yerine giderken canından oldu

Samsun'da maddi hasarlı trafik kazasına tanık olan kişi, olay yerine gitmek isterken bir başka aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza yerine giderken canından oldu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Samsun'un Çarşamba ilçesi Acıklı mevkiinde maddi hasarlı trafik kazasına tanık olan kişi, olay yerine gitmek isterken bir başka aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, Samsun - Ordu karayolu üzerinde, Çarşamba ilçesinin Acıklı mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Taş (65) maddi hasarlı bir trafik kazasına tanık oldu. Olayı emniyet ekiplerine haber vermek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada U.K. (23) idaresindeki 06 APD 54 plakalı araç Taş'a çarptı. Kazada Hüseyin Taş’ın bedeni parçalanarak karayolu üzerinde 100 metrelik mesafeye saçıldı.

Hüseyin Taş’ın bedeninin parçaları dağıldığı yerden toplanarak otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.