Muğla Fethiye'de bir erkek cesedi bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde balık tutmak için sahile giden vatandaşlar, kayalıkların üzerinde duran bir erkek cesedi olduğunu fark ettiler.

Muğla Fethiye'de bir erkek cesedi bulundu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Fethiye ilçesinde balık tutmak için sahile giden vatandaşlar, kayalıkların üzerinde duran bir erkek cesedi olduğunu fark ettiler.

 Fethiye'nin Karagözler Mahallesi'ndeki tersane yakınında balık tutmaya giden vatandaşlar, kıyıdaki kayalıklarda erkek cesedi buldular. Olayın güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından, üzerinde eşofman olan ve vücudu tamamen suyun içinde bulunan kişinin öldüğü tespit edildi.

Polis ekipleri, cesedi kıyıya çıkardı. Polis tarafından yapılan üst aramasında cesedin Gürsel Peker'e (53) ait olduğunu belirledi.

Peker'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.