Patlama alanında çalışmalar devam ediyor

Ankara Tren Garı'nda patlama sonrası yapılan olay yeri inceleme faaliyetleri halen devam ediyor.

Patlama alanında çalışmalar devam ediyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından Ankara'da yapılacak miting öncesi düzenlenen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımız yaşamını yitirmiş, önemli bir kısmı da ağır yaralı olmak üzere çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştı. Konuyla ilgili NTV canlı yayınında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu çeşitli açıklamalar yaptı.

Terörden seçim kazancı çıkarmanın çok yanlış olduğunu söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu tam da bu düşünceden terörün beslenebileceğini ifade etti. Davutoğlu 30 savcı ve binlerce polisle olay yerinde inceleme yapıldığını da sözlerine ekledi.

Öte yandan gar çevresindeki görgü tanıklarının belirttiğine göre halen çatılarda insan bedenlerine ait parçalar bulunuyor. Buralarda incelemeler yapan ekipler bir insan kafasının canlı bomba olma ihtimalini değerlendiriyor. 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.