PKK'lı teröristler düğün bastı: 1 ölü 1 yaralı

Adana'nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde PKK'lı teröristler bir düğünü bastı. Düğün sahibine tehditler savuran teröristler, Halil İbrahim Aslan isimli vatandaşı öldürdü ve İbrahim Ağar isimli vatandaşı ise yaraladı. Kaçan teröristleri yakalama çalışması devam ediyor.

PKK'lı teröristler düğün bastı: 1 ölü 1 yaralı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Adana'da PKK'lı teröristler bir düğünü bastı. Düğün sahiplerine 'bugün düğün yapmayın, durdurun bu düğünü' şeklinde tehtitler savuran teröristler 1 vatandaşı öldürdü, 1 vatandaşı ise  yaraladı.

Olay Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan düğünü basan PKK'lı teröristler düğünün olduğu yere baskında bulundu. Yüzleri kapalı olan ve ellerinde molotof kokteyli bulunan teröristler, düğün sahiplerine , 'bugün düğün yapmayın, durdurun bu düğünü' , diyerek tehtitlerde bulundular. Düğün sahibinin, 'hayır erteleyemeyiz biz aylar öncesinden bugünün tarihini aldık' demesinden sonra arbede çıktı. Çıkan arbede sonucunda İbrahim Ağar yaralandı. Yaşanan arbede sonrasında olay yerinden ayrılan teröristler, daha sonra silahları ile gelerek rastgele etrafa ateş açıp kaçtılar. Açılan ateş sonucunda müzisyen İbrahim Halil Arslan ağır yaralanarak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan  İbrahim Halil Arslan vefat etti. Yaralı İbrahim Ağar'ın ise tedavisi sürüyor. 

Yaşanan bu olayda sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis ekipleri, PKK'lı teröristlerin yakalanması için çalışmalar başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.