TÜSİAD Başkanı siyasi hırslara değindi

TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes siyasi hırsların geleceğe zarar verdiğini söyledi.

TÜSİAD Başkanı siyasi hırslara değindi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Cansen Başaran SymesTürkiye'de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Symes geçmişin aksine bu gün siyasi hırslarla hareket etmenin ülkeye zarar vereceğini dile getirdi. 

Geçmişte Türkiye'nin kendi içine kapalı bir ekonomik yapısı olduğunu söyleyen Symes, geçmişteki siyasi hataların bedelinin çok daha hafif olduğunu, ancak şimdi siyasilerin çok daha fazla dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Sondakika.com'a röportaj veren Symes TÜSİAD olarak bir çok alanda reform programlarının olduğunu söyledi. büyümeye yönelik atılacak her adımın yanında olduklarını ifade eden Symes bu konuda yapılacak çalışmalarda her hükumetle ittifak halinde olacaklarını söyledi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.