Van'ın Gürpınar Karayolunda 1 Polis Şehit Oldu

Van'da uygulama yapan polislerden kaçan bir kamyonet sürücüsü, kaçmasına engel olmaya çalışan polis memuru Yaşar Uysal'a çarparak şehit etti.

Van'ın Gürpınar Karayolunda 1 Polis Şehit Oldu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12



Van'da uygulama yapan polislerden kaçan bir kamyonet sürücüsünün  uygulama noktasında bulunan polis memuru Yaşar Uysal 'a çarpması sonucunda  ağır yaralanan polis memuru  kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.



Van'ın Gürpınar karayolunda uygulama yapmakta olan  İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan kamyonet sürücüsü, olay yerinden kaçarken,  kaçmasını engellemek için yola kapan bırakmaya çalışan polis memuru Yaşar Uysal'a çarparak şehit etti.



26 yaşında ve evli olan Yaşar Uysal'ın bir çocuğu vardı. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Çorum merkezine bağlı Güney köyünde yaşayan şehidin babası Mustafa Uysal'a acı haberi verdi. Bayraklarla donatılan baba evinde Kuran-ı Kerim okunarak, şehit için dualar edildi. AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu acılı ailenin yanında olmak ve acılarını paylaşmak için şehidin baba evine geldi. Şehit polis memuru Mustafa Uysal'ın hamile olan eşi acı haberi aldığında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doğumuna yaklaşık olarak 15 gün kaldığı öğrenilen acılı eş, hastanede tedavi altına alındı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Ayrıca şehidin 4 kardeşi olduğu,1 kardeşinin de Van'da askerlik yaptığı ve terhisine bir ay kaldığı öğrenildi. 

 

Şehit Polis memuru Yaşar Uysal'ın cenazesi Van'da düzenlenecek törenin ardından uçakla Merzifon'a oradan da baba ocağına getirilip öğleden sonra Çorum merkezine bağlı Güney köyünde defnedileceği öğrenildi.

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.