Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı
09 Ocak 2018 Salı 17:30

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 9 Ocak 2017 tarihli ve 30296 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akdeniz Üniversitesinden:

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA
MERKEZİ (HASTANE) YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 21/6/1998 tarihli ve 23379 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Yönetmeliğinin 10 uncu maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

“Hastane Başmüdürü, birinci fıkrada yer alan şartları taşıyan Hastane Müdürlerinden bir kişiyi Hastane Başmüdürü Yardımcısı olarak görevlendirilmek üzere Hastane Başhekimine önerir. Hastane Başhekimi bu öneriyi Hastane Yönetim Kurulunun görüşünü alarak Rektör onayına sunar.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Akdeniz Üniversitesi Rektörü yürütür.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


9 Ocak 2017 tarihli ve 30296 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.