Akdeniz Üniversitesi Turizm Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi (TAGUM) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Turizm Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi (TAGUM) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi (TAGUM) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı
21 Ocak 2018 Pazar 10:45

Akdeniz Üniversitesi Turizm Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi (TAGUM) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 21 Ocak 2018 tarihli ve 30308 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akdeniz Üniversitesinden:

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME VE
UYGULAMA MERKEZİ (TAGUM) YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 27/3/2000 tarihli ve 24002 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Akdeniz Üniversitesi Turizm Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi (TAGUM) Yönetmeliğinin 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (d) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“a) Bölgenin turizm verilerini oluşturan doğal, tarihsel ve folklorik değerlerin korunması için çalışmalar yapar. Bu amaç doğrultusunda bakanlık temsilcileri, yerel yönetimler, ulusal ve uluslararası üniversiteler ile araştırma merkezleri, vakıflar ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği ve ortak çalışmalar yapar.”

“d) Turizm ile ilgili konularda süreli yayınlar hazırlar. Turizmle ilgili bilimsel dergi çıkarır.”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 9 uncu maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 9 – Merkez Danışma Kurulu, Müdürün başkanlığında Müdür Yardımcısı, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve turizm sektörü temsilcilerinden oluşur.”

MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Akdeniz Üniversitesi Rektörü yürütür.


Akdeniz Üniversitesi Turizm Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi (TAGUM) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


21 Ocak 2018 tarihli ve 30308 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.