Ankara Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 7 Mayıs 2018 Pazartesi

Ankara Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 7 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 7 Mayıs 2018 Pazartesi
07 Mayıs 2018 Pazartesi 10:30

Ankara Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 7 Mayıs 2018 tarihli ve 30414 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Üniversitesinden:

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL EĞİTİM VE ÖĞRETİM
YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 24/3/2016 tarihli ve 29663 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ankara Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 9 uncu maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

“(5) Yabancı dil hazırlık programına devam ederek başarılı olan isteğe bağlı ve zorunlu hazırlık sınıfı öğrencilerine başarı belgesi verilir.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Ankara Üniversitesi Rektörü yürütür.
 

Ankara Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

7 Mayıs 2018 Tarihli ve 30414 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.