ATA AÖF Ara Sınav ve Bütünleme sınav puanı katkısı değişti

20 Mart 2017 Pazartesi tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklik ile ATA AÖF Sınav puan yüzdelerinde değişiklik yapıldı. Peki ATA AÖF'de bütünleme sınav puanının katkısı yüzde kaç olarak belirlendi? İşte detaylar.

ATA AÖF Ara Sınav ve Bütünleme sınav puanı katkısı değişti
20 Mart 2017 Pazartesi 13:50

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) Güz Dönemi Bütünleme Sınav Sonuçlarını açıkladı. Sınav sonucu açıklanmadan önce 20 Mart 2017 Pazartesi tarihli TC Resmi Gazete'de ATA AÖF Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik yayımlandı. Peki Bütünleme Sınav puanı yüzde kaç etkileyecek? İşte merak edilenler.

Resmi Gazete'de yayımlanan ATA AÖF Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik  ile  Blok uygulama derslerinde, uygulama sonucunda alınan puan ara sınav puanı, teorik sınav sonunda alınan puan ise yarıyıl sonu veya bütünleme sınav puanı olarak eğerlendirilecek. Yönetmelik değişikliği sonrasında Başarı notu hesaplamasında ara sınav puanının katkısı % 60, yarıyıl sonu veya bütünleme sınav puanının katkısı % 40 olarak alınacağı ifade edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.