Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 7 Mayıs 2018 Pazartesi

Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 7 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 7 Mayıs 2018 Pazartesi
07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:05

Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 7 Mayıs 2018 tarihli ve 30414 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzce Üniversitesinden:

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA
MERKEZİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 22/9/2008 tarihli ve 27005 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin 5 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 5 – (1) Merkezin amacı; Üniversitede örgün önlisans, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında eğitim ve sosyal etkinlik programları düzenleyerek ve bu doğrultuda danışmanlık ve proje hizmetleri vermek, faaliyet alanları ile ilgili eğitim materyallerinin (kitap, dergi, ders notu vb.) basımını sağlamak,  Üniversitenin resmi veya özel sektör kurum veya kuruluşları ile işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(1) Merkez; 5 inci maddedeki amacı doğrultusunda Üniversite öğrencilerine, Üniversite personeline, resmî veya özel sektör kurum ve kuruluşlarına ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim, danışmanlık ve proje hizmeti verir. Yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim programları, kurslar, seminerler, konferanslar düzenler. Bu kapsamda Üniversitemiz öğrencilerine eğitim-öğretime yönelik materyallerin (kitap, dergi, ders notu vb.) basımını sağlamaktır. Bu faaliyetlerin koordinasyonunu sağlar ve bu alanlarda Üniversite imkânlarının tanıtımını yapar.”

MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Düzce Üniversitesi Rektörü yürütür.

Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

7 Mayıs 2018 Tarihli ve 30414 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.