Ege Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 2 Mart 2018

Ege Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 2 Mart 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ege Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 2 Mart 2018
02 Mart 2018 Cuma 21:00

Ege Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 2 Mart 2018 tarihli ve 30348 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ege Üniversitesinden:

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 22/8/2011 tarihli ve 28033 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ege Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 12 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 12 – (1) Mezun olan öğrencilere, ilgili birimin yönetim kurulu kararı ile diploma verilir. Mezuniyet belgeleri, diplomalar, diploma ekleri ve mezun öğrencilerle ilgili diğer belgelerin düzenlenmesine ilişkin esaslar Senato tarafından belirlenir.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Ege Üniversitesi Rektörü yürütür.


Ege Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik TIKLAYINIZ.


2 Mart 2018 tarihli ve 30348 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.