Yeditepe Üniversitesi'ne ait 2 yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı

Yeditepe Üniversitesi'ne ait 2 yönetmelik, bugünkü 27 Kasım 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeditepe Üniversitesi'ne ait 2 yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı
27 Kasım 2017 Pazartesi 12:15

Yeditepe Üniversitesi'ne ait 2 yönetmelik, bugünkü 27 Kasım 2017 tarihli ve 30253 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeditepe Üniversitesinden:

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM
YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 25/9/2013 tarihli ve 28776 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 8 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 8 – (1) Fakültenin öğretim dili İngilizcedir.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Yeditepe Üniversitesi Rektörü yürütür.
 

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

Yeditepe Üniversitesinden:

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM
YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 25/9/2013 tarihli ve 28776 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yeditepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 37 nci maddesine aşağıdaki fıkralar eklenmiştir.

“(7) Normal eğitim süresini ve ders programında yer alan bütün dersleri tamamlayarak mezuniyet için tek dersten başarısız (FF notu) durumda olan öğrencilere, ilgili Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla akademik takvimde yer alan tarihte tek ders sınav hakkı verilir. Bu haktan yararlanamayan veya yararlanıp başarılı olamayan öğrenciler, takip eden yarıyıl sonunda açılan yarıyıl sonu sınavı ve bütünleme sınavı ile akademik takvimde belirtilen tek ders sınavına girebilirler.

(8) Normal öğretim süresini ve ders programında yer alan bütün derslerini tamamlayarak bütün derslerden geçer not aldığı halde mezuniyet için gerekli genel not ortalaması 2,00’ın altında olan öğrenci, ilgili Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla, sınavına gireceği bir ders ile not ortalamasını en az 2,00’a yükseltmek koşuluyla akademik takvimde yer alan tarihte tek ders sınav hakkından yararlanır.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Yeditepe Üniversitesi Rektörü yürütür.

Yeditepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


27 Kasım 2017 tarihli ve 30253 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.