Doktora öğrencilerine TÜBİTAK'tan burs desteği

YÖK Başkanı Yekta Saraç ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin görüştü. Görüşmenin ana konusu TÜBİTAK'tan doktora öğrencilerine sağlanacak burs desteği oldu.

Doktora öğrencilerine TÜBİTAK'tan burs desteği
26 Şubat 2017 Pazar 14:30

Doktora öğrencilerine TÜBİTAK'tan burs desteği sağlanacak. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin'in gerçekleştirdiği görüşmede, TÜBİTAK projelerinde yer alan doktora öğrencilerine burs desteği sağlanması ele alındı.

YÖK Başkanı Saraç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dün akşam TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin ile bir görüşme gerçekleştirdiğini kaydetti. Saraç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Doktora bursundan yararlanacak öğrencilerimizin TÜBİTAK projelerinde yer alması durumunda, TÜBİTAK'ın verdiği burs miktarının üst limitini geçmemek üzere aradaki farkın TÜBİTAK projeleri bütçesinden karşılanabilmesi konusunda olumlu bir görüşme oldu. TÜBİTAK Başkanlığı, bu konunun yakın zamanda üst kurullarında değerlendirileceğini bildirdi."



Etiketler; #yök #TÜBİTAK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.