UNESCO Münhal Kadro/Hamburg’da Mukim UIL’ye Yeni Direktör Atanması

YÖK, UNESCO Münhal Kadro/Hamburg’da Mukim UIL’ye Yeni Direktör Atanması'na ilişkin duyuru yayımlandı.

UNESCO Münhal Kadro/Hamburg’da Mukim UIL’ye Yeni Direktör Atanması
24 Ekim 2017 Salı 18:10

YÖK'ten yeni direktör atamasına ilişkin duyuru yapıldı. YÖK, UNESCO Münhal Kadro/Hamburg’da Mukim UIL’ye Yeni Direktör Atanması'na ilişkin duyuru yayımlandı. 

YÖK duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"Hamburg'da mukim "UNESCO Hayat Boyu Öğrenme Enstitüsü"ne (UIL) yeni Direktör pozisyonuna münhal kadro verilecektir.
 
Son başvuru tarihi 29 Ekim 2017'dir.
 
Münhal Kadro ile ilgili bilgiler ekte yer almakta olup, başvuruların "UNESCO Kariyer İnternet Sayfası" (UNESCO Careers Website) üzerinden çevirim içi olarak yapılması gerekmektedir. İnternet üzerinden başvurması mümkün olmayan adayların, başvurularını aşağıda kayıtlı adrese, münhal kadro kodunu (1DEED0001UI) belirtmek suretiyle posta yoluyla yapmaları mümkündür.
 
Director
Bureau of Human Resources Management (HRM)
UNESCO
7 place de Fontenoy
75352 Paris 07-SP
France
 
Adaylar, başvurunun yapıldığı internet sitesinde belirtilen formata uygun olarak, mezun olunan üniversite, uzmanlık alanları, yayınlar, bilhassa kadro için gerekli yazma, konuşma ve anlama düzeyini içeren yabancı dil bilgileri ve daha önce çalışılan kurum ve mevkileri belirten İngilizce ve Fransızca ayrıntılı özgeçmişlerini hazırlamaları ve profesyonel referans bilgilerine yer vermeleri gerekmektedir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.